Blog

Anasayfa BLOG Ticaretin Kavşak Noktası: Websitesi Çevirisi
2017 Kas 24

Ticaretin Kavşak Noktası: Websitesi Çevirisi

Global şirketlerin içeriklerini tercüme ettirme ihtiyacı her geçen gün büyüyor. Global bir şirket olmanın ve ürettiğiniz ürünleri bütün dünyaya satmanın en etkili yolu dünya üzerindeki bütün insanlara kendi dillerinden ulaşabilmekten geçiyor. Ne kadar üretirseniz üretin tüketicinizin dilinde reklamatif-tanıtıcı içerik üretemiyorsanız ürünlerinizi dünyanın büyük kısmına satmanız imkansız bir hal alır.

Dünya nüfusunün yüzde doksana yakın büyük kısmı Çince, İngilizce, Hintçe, Arapça, Portekizce, Bengalce, Rusça, Japonca, Almanca, Korece, Fransızca, Vietnamca, Urduca ve İspanyolca dillerinden birini konuşuyor. Web sitenizi, reklamatif materyalinizi, tanıtıcı içeriğinizi bu dillerden en az üç-dört tanesine çevirttirmiyorsanız şirketinize iyilik yapıyor sayılmazsınız.

Tüm dünyaya ulaşmanın önce komşu ülkelerin halklarına ulaşmaktan geçtiğini de bilmek gerekir. Türkiye'nin komşuları Yunanistan, Gürcistan, İran, Ermenistan, Rusya Federasyonu, Suriye, Irak, IBKY ve Bulgaristan gibi ülkeler ve bölgeler. Bu ülkelerin konuştuğu Yunanca, Bulgarca, Rusça, Arapça, Kürtçe, Bulgarca, Farsça ve Ermenice bu ülkede iş yapan bütün şirketler için en öncelikli diller olmalıdır, zira komşusuna ulaşamayanın daha geniş bir çevreye ulaşması zordur.

Globalleşmekten bahsediyorsak, dünyanın uçaklarla, internetle, cep telefonlarıyla küçüldüğünden dem vuruyorsak, o halde oluşan bu akımın bizi sürüklemesine izin vermek yerine bu akıma biz yön vermeliyiz. Sadece endüstriyel ürünleri de düşünmeyin dünyaya açılmak derken. Romanlarla, filmlerle, senaryolarla, dizilerle, el emeği ürünlerle de dünyaya açılabilirsiniz. Dünyanın her yanında okunabilen içerik üretmeye gayret edin. İçeriğinizin çevirisi konusunda Tercümex markasının profesyonel destekçiniz olarak yanınızdan olacağını da aklınızdan çıkarmayın. İnternet sitenizin çevirisini yapalım ürünlerinizin, markalarınızın, fikirlerinizin, hayallerinizin ve emeğinizin tüm dünyada kıymeti bilinsin. Kıyıda köşede kalmayın; tüm dünyayla iletişim kurun!

Noter Yeminli Belge Çevirileri

noter-yeminli-tercume

18.01.2024 Devamını Oku
Notarized Translation Services in Beşiktaş

notarized-translation-in-istanbul

18.01.2024 Devamını Oku
Translation for Expats in Istanbul

18.01.2024 Devamını Oku
Tercümex İstanbul Translation Services

besiktas-istanbul-translation

18.01.2024 Devamını Oku
Document Translations in Beşiktaş, Istanbul

Tercumex Translation Group  translates in 50+ languages including English, Russian, Turkmen, German, Ukrainian, Azerbaijani, French, Romanian, Uzbek, Arabic

1.04.2023 Devamını Oku
Çeviri, Tercüme, Tanıtım Videoları ve Video Altyazı

İnternette oynanan oyunlardan, internette paylaşılan videolara kadar çok çeşitli çeviri isteklerini farklı mecralarla buluşturup ortaya son kullanıcının severek paylaşacağı eserler çıkarabiliyoruz.

1.04.2023 Devamını Oku
Tercümex Deşifre ve Altyazı Hizmetleri

Uzman çevirmenlerimiz ve altyazı ekibimizle tüm dillerde tercüme, altyazı ve dublaj hizmetlerimizle yanınızdayız.

10.05.2018 Devamını Oku
Video Altyazı Dublaj Hizmetleri

Tercümex yıllardır video çeviri ve altyazı hizmetleri vermektedir. Kurumsal videonuzu İngilizce, Arapça, Almanca, Fransızca gibi tüm dillere tercüme ettirin.

10.05.2018 Devamını Oku
Tercümex Çeviri Grubu Yeni Yıl Mesajı

2018'de neşeniz, sağlığınız, huzurunuz eksik olmasın. Nice güzel yıllara! Tercümex Çeviri Grubu-Biz Çeviriyoruz Dünya Dönüyor!

29.12.2017 Devamını Oku
Göçmenlik Başvurusu Belgeleri

Kanada, İngiltere, Amerika gibi ülkelere göçmenlik başvurularında başvuru belgelerinin eksiksiz ve doğru tercüme edilmesi beklenir.

5.12.2017 Devamını Oku
Akademik Makale Çevirisi

Bilimsel araştırma, abstract, olgu sunumu ve akademik çalışmalarınızı hakemli bir derginin dil ve çeviri standartlarına uygun bir şekilde tercüme ediyoruz.

30.11.2017 Devamını Oku
Tüm Dillerde Seni Seviyorum Demek

Seni Seviyorum ifadesinin tüm dillerdeki çevirisini bu sayfada bulabilirsiniz. Dünyadaki dil grupları bu tablodan daha iyi anlaşılıyor.

5.12.2017 Devamını Oku
Tüm Dillerde Günaydın Demek

Günaydın kelimesinin bütün dillerdeki karşılığını bu sayfada bulabilirsiniz. Dünyadaki dil grupları bu tablodan daha iyi anlaşılıyor.

5.12.2017 Devamını Oku
Çeviri Dilleri ve İSO Kodları

Tüm dünyada çevirisi yapılan diller ve ISO kodlarını bu tabloda bulabilirsiniz.

24.11.2017 Devamını Oku
Video Productions and Subtitling in Beşiktaş, Istanbul

Helping clients in many countries communicate more effectively, we are your translation and localization partner in the Turkish market.

1.04.2023 Devamını Oku
Ticaretin Kavşak Noktası: Websitesi Çevirisi

İnternet üzerinden satış yapıyorsanız web sitenizi 14 dile tercüme ettirerek dünya nüfusunun yüzde doksanına ulaşabileceğinizi bilmenizde yarar var!

24.11.2017 Devamını Oku
Ücretsiz Çeviriye Ne Kadar Güvenilir?

Birkaç yüz dolar verip profesyonel hizmet almak yerine amatörce bir yöntem tercih eden firmalar bazen şantaja varan risklerle karşı karşıya kalabiliyorlar.

24.11.2017 Devamını Oku
Çevirinin Gizliliği Bizim İçin Önemlidir

Tercumex™ müşterilerinin verilerini geçerliliği ispatlanmış, en kritik verilerin korunmasında kullanılan yöntem ve teknolojileri kullanarak korur.

24.11.2017 Devamını Oku
Sözleşme Çevirisi Yapmak

Sözleşme, birden fazla kişinin belirli bir konu üzerinde hukuki netice oluşturacak şekilde vardığı bir anlaşmadır.

22.04.2021 Devamını Oku

© 2017 Tercumex markası ve Biz Çeviriyoruz Dünya Dönüyor sloganı Tercümex Çeviri Grubu Ticaret Limited Şirketi adına tescilidir. Sitedeki yazı, logo ve içeriğin her hakkı saklıdır.

bulutomo